Uudet autot

SUZUKI

KOEJATTAVANA NYT UUSI SUZUKI SWACE – ITSELATAAVA HYBRIDI

Uusi Suzuki SWACE 1,8 Hybridi alk. 29 390 € (+tk 600 €)

SUZUKI SWACE – ITSELATAAVA HYBRIDI

Tyylikäs ja monikäyttöinen Suzuki Swace tulee valloittamaan ostajien sydämet.  Tilava farmariauto on myös ympäristön huomioon ottava itselataava hybridi. Edistyksellinen hybriditekniikka varmistaa, että liikkuminen on miellyttävää ja polttoaineenkulutus sekä sen myötä hiilidioksidipäästö pysyy aina alhaisena. LISÄTIETOA SWACESTA TÄÄLTÄ.

SUZUKI VITARA, SUOMEN SUOSITUIN KOMPAKTI NELIVETOINEN KATUMAASTURI, NYT MYÖS HYBRIDINÄ!

Suzuki Vitara-mallisto alk. 23 990€ (+ tk 600 €)

Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana.

Tutustu Suzuki-mallistoon tästä

Lataa uusin Suzuki-hinnasto tästä

Suzuki Swift-mallisto alk. 16 990 € (+tk 600 €)

ISUZU

Tehokkuus ja lujuus olivat pääkohdat, joita Isuzu-kehittäjät käyttivät uuden D-MAX-mallin kehitystyön parissa. Tavoitteena oli luoda pienempi kulutus, vallankumouksellinen muotoilu, luokan johtava turvallisuus ja säilyttää samalla D-Max:n hyvät käytännölliset ratkaisut, kuten 3,5 tonnin vetokyky.

Auto itsessään on lujempi, vahvempi, nopeampi ja kestävämpi kuin koskaan. Tämä on auto, jota on ilo ajaa. Auton sisäpuolella on täysin uusi sisustus, jossa on ensiluokkaisia ​​materiaaleja ja yksityiskohtia, kuten: uudet nahkaistuimet, kuljettajan istuinta voidaan säätää 8:aan eri suuntaan ja 8 tai 9 tuumainen audion näyttö.

D-Max on myös varustettu uusilla turvavarusteilla. Kaikkea mukautuvasta vakionopeussäätimestä, automaattijarrutuksesta, kaistavaroittimesta, ESP:stä, risteävän liikenteen varoittimesta, mäkilähtöavustimeen ja paljon muuta.

ISUZU TAKUU JA HUOLTOVÄLI

Takuu 5-vuotta ilman kilometrirajaa
– Korin puhkiruostumattomuustakuu 6 vuotta
– Huoltoväli 2-vuotta/ 20.000 km

Tutustu Isuzuun tarkemmin täältä

Lataa Isuzu ennakkohinnasto tästä

Isuzu taipuu moneen

Jälleenmyymme korkealaatuisia Hilltipin Suomessa valmistamia teiden ylläpitolaitteita kuten mm. lumiaurat ja hiekoittimet. Tutustu Hilltipin tuotevalikoimaan täältä.